Creativni.com

Домът за творци
на ръчно изработени продукти
в България

Надя Рогова

надя-рогова

Надя Рогова е графичен дизайнер на свободна практика. Преминала е цялостно обучение по графичен дизайн, който обхваща всички негови аспекти като композиция, типография, стилове, печатни издания, видео обработка и монтаж, уеб и 3D дизайн. Специализира основно в работата с програми като Adobe Photoshop, Illustrator и InDesign, но познава добре и други софтуерни програми от Adobe Creative Cloud, а също така 3DsMax, Maya, Krita и Corel Draw. Тя продължава да се учи и развива в тази сфера и се интересува живо от нови тенденции, добри практики и примери, както и следи активно работата на по-известните си колеги. Нейната работа можете да проследите на страницата й www.behance.net/NadiaRogova

Графичният дизайн е сравнително ново поприще за нея, но афинитетът ѝ към изкуството като цяло- не. Надя се вълнува от рисуване още от ранни детски години, което по-късно прерасна в правене на портретни графики, а също и влечение към модния дизайн. По настоящем, същевременно с дизайни на брошури, лога, визитки, флаери и др., Надя създаде и управлява Shishko Creations – онлайн Фейсбук страница за тениски с щампи, с нейни авторски дизайни.

Другите й интереси са свързани с музиката, пътуването, технологиите и мобилните игри.

Екипната ѝ работа с Ива и Мартин сформира един затворен кръг от нужните познания за създаването на изцяло функционални уеб сайтове.

Част от последните творения на Надя

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте новите творби директно във Вашия мейл.


Loading

Нека музата бъде с Вас!

креативни-домът-на-българските-творци-лого