Специални подаръци за любими хора

CREATIVNI

Искате да купите нещо специално за някой любим човек, може би за вашата майка, татко, най-добра приятелка?

Искате подаръкът ви да бъде различен от стандартните, впечатяващ, запомнящ се?

Трябва ви нещо, което да се отличава и да е уникално само по себе си, а жената която го получи да остане очарована?

Така че пригответе своя силиконов пистолет и шишарки, защото Коледа в Кузи вече започна и искаме да я споделим с вас.

Специални подаръци

специални-подаръци

Да! Има нещо точно за вас, един невероятен подарък, който би зарадвал всяка жена – гривна с послание и кристално сърце Сваровски!

Жените се чувстват специални, когато получат такъв подарък. Спомняте ли си за колието на Кари Брадшоу? Ако си спомняте, сигурно се сещате, защо то беше толкова важно за нея? Едно малко сребърно колие, което стана световен хит, то беше с името на героинята и всички искаха да имат такова.

Нежната гривна, която е с послание „Най-добрата майка“, „Най-добрата баба“, сестра, госпожа, леля, приятелка… , е символ на незабравими спомени и любов. Няма друг подарък, който да впечатли толкова много една жена, колкото гривна с послание. Като допълнение има нежен кристал Сваровски, за да има блясък и лукс.

Този подарък е такъв, че жената на която го подарите, ще го носи навсякъде, без значение какъв повод има, за това не мислете и не се чудете повече – това е перфектния подарък.

Ако има жена, на която предстои да изберете и направите подарък, независимо дали е вашата майка, приятелка или леля, не се колебайте, а вземете таката гривна с персонална послание и сърце от кристал Сваровски. Ще видите радостта, когато подарите гривната.

подарък

Разгледайте и още предложения от онлайн магазин Фешън Кактус. Ще намерите много голямо разнообразие от бижута и аксесоари за всеки вкус, повод, възраст и бюджет. Онлайна магазин Фешън Кактус предлага бижута и аксесоари ръчна изработка, персонални подаръци, продукти с много високо качество, от вас се иска само да разгледата и да изберете най-подходящия артикул за повода.

Кои ще бъдат Специалните подаръци за любимите хора – Вие решавате какво да поискате.

Сърцето с посланието е изработена от медицинска стомана от най-добро качество, лазерно гравирана и внимателно полирана.

Ще зарадвате специалните хора във вашия живот, ако избрете и подарите персонален подарък с послание.

Така вашия подарък със сигурност ще бъде уникален и неповторим.

Ако пък си имате най-добра приятелка и искате да споделите това, може да поръчате 2 гривни с послание „Най-добра приятелка“. Едната да бъде за вас, а другата за вашата най-добра приятелка. Същото може да се случи ако имате сестра, тогава просто поръчайте гривни с послание „Най-добарата сестра“.

А какво по-хубаво от това, да си купите и двете гривна с послание и да ги носите заедно. Когато го погледнете, ще си спомняте за нея, независимо къде се намира тя в момента.

Продукти от наши творци

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте новите творби директно във Вашия мейл.

Нека музата бъде с Вас!

креативни-домът-на-българските-творци-лого