Creativni.com

Домът за творци
на ръчно изработени продукти
в България

Ръчно изработени творби - Сувенири

ръчно-изработни-творби-сувенири

Когато пътуваме по света и опознаваме различни култури и традиции, винаги ни се иска да запазим в себе си по-ярък спомен от преживяното. Да го задържим по-дълго време. И това обикновено става точно чрез сувенирите. Те са онова малко символично нещо, което ни връща на местата, където сме били. Освен сувенирите, които донасяме със себе си от различно пътувания, получаваме като подаръци също малки фирмени материали, които играят подобна роля – да ни напомнят за човека, който ни ги е подарил или за мястото, което сме посетили.

България е известна по света с различни неща- от зимните и летни курорти, пищната ни природа, нестинарството до розите и минералните извори и още много други. Точно тези елементи са най-често използвани при създаването на сувенири и всеки е виждал отрупаните малки сергийки по курортните ни места.

Творците на сувенири имат своето специално място в Creativni.com, защото те поднасят частица от България на света.

Освен спомените от посетени места, сувенири подаряваме и по повод лични празници, настаняването в нов офис, преместване в нов домл Употребата и личното послание на всички сувенири е широко разпространена. А когато са направени ръчно – това вече е строго индивидуален и уникален подарък.

Различни изделия от категорията

Най-новите творби от нашите творци

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте новите творби директно във Вашия мейл.


Loading

Нека музата бъде с Вас!

креативни-домът-на-българските-творци-лого