Creativni.com

Домът за творци
на ръчно изработени продукти
в България

Живопис

живопис - ръчна изработка

Живопис – “Живо” и “Пис” – Пишем живо. Рисуваме. Всеки може да се досети какво е това. Дори и малките деца започват развитието си чрез рисуването. Опознават цветовете, после фигурите. Първо драсканици, след това леко оформени фигури. И някой ден могат да станат художници.

Рисуваме, за да изразим емоциите, мислите, настроенията си. Вдъхновяваме се от природата, от красиви структури по света, от тайнствени елементи, от емоции, от всичко. Всеки дом, офис, обществена сграда – притежава картини, които красят интериора. За шедьоврите в големите галерии няма да навлизаме в подробности. Ще кажем само, че ходим да се учим и да се любуваме на великите предшественици и таланти.

Да рисуваме е еднозначно на това да сме композитор и да претворяваме емоциите си в музикална симфония. Неповторимо и уникално. Рисуваме навсякъде и по всяко време. По фасади на сгради, по дрехи, по стени, върху платна, хартия, стъкло, дърво, по телата си дори. Всичко това е под една форма Живопис. Всеки творец намира своята муза и своето изкуство по свой начин. Ръчната изработка на творбите допринася за индивидуалния им стил. Всички творци предават чрез дланите си своя стил и усет за формите, цветовете, и ковпозицията.  А тези, които не рисуват – се радват и наслаждават на красотата.

Изкуството не спи! Творците - също.

Различни изделия и пособия за Живопис

Най-новите творби от нашите творци

ръчно-рисувана-мандала-върху-дървена-основа
Цветана Ганева

Ръчно рисувана мандала връху дървена висулка

Ръчно рисувана мандала върху дървена основа- медальон.
Висулка с уникален дизайн. Красиво произведение на изкуството. Ръчно изрисувано с акрилни бои върху дърво и завършено с лъскав акрилен лак. Всички използвани материали са издръжливи и нетоксични.

Вижте продукта »
уникална-мандала-върху-платно
Цветана Ганева

Уникална Мандала върху платно

Това е оригинална и уникална мандала върху платно. Нарисуванa с любов и търпение, за да се превърне в красиво произведение на изкуството. Завършен с лъскав акрилен лак. Може да се почиства с влажна памучна кърпа.

Вижте продукта »
ръчно-рисувана-икона
Зорница Колева

Ръчно рисувана Икона

Ръчно рисувана икона съобразена с всички Християнски канони. Украсена със златна боя и завършена с лак за дърво, за по-голяма устойчивост. Иконата може да бъде изработена в по-голям или по-малък размер в зависимост от желанието на клиента. Могат да бъдат нарисувани и други Светци.

Вижте продукта »
свещник-гипсова-отливка-ръчно-рисуван
Цветана Ганева

Свещник гипсова отливка ръчно рисуван.

Свещник гипсова отливка ръчно рисуван. Може да се използва за декорация на дома, особено в спалнята, хола или на работното място, за да внесе положителна енергия. Формите и цветовете, избрани за подпомагане на релаксацията, медитацията и изчистването на ума.

Вижте продукта »

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте новите творби директно във Вашия мейл.

 

Loading

Нека музата бъде с Вас!

креативни-домът-на-българските-творци-лого