Creativni.com

Домът за творци
на ръчно изработени продукти
в България

Живопис

живопис - ръчна изработка

Живопис – “Живо” и “Пис” – Пишем живо. Рисуваме. Всеки може да се досети какво е това. Дори и малките деца започват развитието си чрез рисуването. Опознават цветовете, после фигурите. Първо драсканици, след това леко оформени фигури. И някой ден могат да станат художници.

Рисуваме, за да изразим емоциите, мислите, настроенията си. Вдъхновяваме се от природата, от красиви структури по света, от тайнствени елементи, от емоции, от всичко. Всеки дом, офис, обществена сграда – притежава картини, които красят интериора. За шедьоврите в големите галерии няма да навлизаме в подробности. Ще кажем само, че ходим да се учим и да се любуваме на великите предшественици и таланти.

Да рисуваме е еднозначно на това да сме композитор и да претворяваме емоциите си в музикална симфония. Неповторимо и уникално. Рисуваме навсякъде и по всяко време. По фасади на сгради, по дрехи, по стени, върху платна, хартия, стъкло, дърво, по телата си дори. Всичко това е под една форма Живопис. Всеки творец намира своята муза и своето изкуство по свой начин. Ръчната изработка на творбите допринася за индивидуалния им стил. Всички творци предават чрез дланите си своя стил и усет за формите, цветовете, и ковпозицията.  А тези, които не рисуват – се радват и наслаждават на красотата.

Изкуството не спи! Творците - също.

Различни изделия и пособия за Живопис

Най-новите творби от нашите творци

картина-тайландски-плаж
Невена Пощарова

Картина “Тайландски плаж”

Картина “Тайландски плаж”л Техника: живопис, маслени бои върху платно.
Размер на платното: 50 х 40 см.
Картина, изпълнена с висококачествени маслени бои върху памучно платно, завършена с подходяща рамка и готова за поставяне на стена или за подарък. Безплатна доставка за България!

Вижте продукта »
картина-мистично-създание
Невена Пощарова

Картина “Мистично създание”

Картина “Мистично създание”
Картина, изпълнена с професионални бои върху памучно платно, смесена техника. Еленът е изрисуван с блестяща златна боя и създава красиви отблясъци според светлината.
Размер на платното – 40 х 50 см.
Картината е рамкирана.
Подходящ избор за класически и модерен интериор, както и за изискан подарък.

Вижте продукта »
ръчно-рисувана-мандала-върху-дървена-основа
Цветана Ганева

Ръчно рисувана мандала връху дървена висулка

Ръчно рисувана мандала върху дървена основа- медальон.
Висулка с уникален дизайн. Красиво произведение на изкуството. Ръчно изрисувано с акрилни бои върху дърво и завършено с лъскав акрилен лак. Всички използвани материали са издръжливи и нетоксични.

Вижте продукта »

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте новите творби директно във Вашия мейл.


Loading

Нека музата бъде с Вас!

креативни-домът-на-българските-творци-лого