Творец

Вили Лалчева

вили-лалчева

За мен:

Здравейте! Аз съм Вили и обожавам да вдъхвам живот на прежди от 8-9 годишна. С годините разбрах, че това е моето призвание. Занимавам се предимно с плетени сувенири, играчки (амигуруми) и много други идеи. Всяко изделие, което се ражда 100% от ръцете ми, носи своя душа и харизма, както и частица от мен. Сътворено е с много любов, от качествени материали, в чиста среда - без цигарен дим и домашни любимци! Изделията ръчна изработка се превръщат във все по- предпочитана идея за изненада на любими хора с или без повод. Доверете се на "Люлякова стихия- ВилиЛЛ" ЕООД и спестете време- избраният продукт е наличен и го получавате в кратък срок. При липсващ или недостатъчно количество- възможно е да бъде изработен след допълнително уточняване и според моментните и непредвидими обстоятелства и търпение от Ваша страна. При интерес и запитвания- на 1 клик разстояние от Вас съм! Свържете се по удобен за Вас начин с мен.

Категория:

Плетене на една кука

Поръчки:

Поръчки може да направите по удобен за Вас начин- чрез:
-Фейсбук-страница: Vili LL Style и/или посочените в нея допълнителни координати и линкове.
-e-mail: [email protected]
-gsm: 0897028660.
Доставките на Вашите пратки се осъществяват:
- само на територията на България,
-до офис на Еконт в страната, за сметка на КЛИЕНТА,
-заплащането е при получаването Цената на доставката е отделно и различна от цената на изделието. След като предам поръчката на куриер, за Ваша сигурност винаги уведомявам с номер товарителница, сума при получаване и точна цена на доставката, която излиза при подготовка на товарителницата.
-Възможна е и доставка с лично предаване в границите на моя град (Ловеч и Габрово, след допълнително уточняване) след заплащане по банков път.

Творби

розово-мече

Розово мече

Едно сладко розово мече, високо 20 см, няма търпение да донесе радост на нов приятел, а и си търси име.

Вижте продукта »
Пинко розовата пантера

Пинко розовата пантера

Творба на участник в платформата CREATIVNI Обичате ли Пинко розовата пантера? Той е готов да зарадва с присъствието си свой почитател! 100% ръчна изработка. Размери и форми Височина- около 32 см. Използвани материали: -прежда- смес

Вижте продукта »

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте новите творби директно във Вашия мейл.

Нека музата бъде с Вас!

креативни-домът-на-българските-творци-лого