Creativni.com

Най-новата платформа
в България

за творци на ръчно
изработени продукти

Мисията на платформата Creativni.com

Това е място, което събира всички творци на ръчно изработени творби на едно място. Това е една виртуана галерия. Тук всеки творец има профил, в който стоят качени неговите творби.

Акаунтите в Creativni.com са напълно безплатни, защото считаме, че творците трябва да бъдат волни, щастливи и доволни. Повечето от нас имат богат опит с платени платформи – световни и български. От там знаем, че плащането за отделни качени подукти – един вид наем, или пък комисионни от продажбите, отблъскват творците и пречупват желанието за създаване и качване на творби.

Именно затова тук няма такива ограничения и плащания. Всеки е свободен да качва творбите си и те да бъдат достъпни за всички.

Правилата на платформата са изготвени от Адв. Силвия Петкова, която вложи цялата си енергия с идеята максимално да защити интереса на творците в Creativni.com Ние, Криативните Българи привестваме всеки нов член в платформата и се надяваме всеки от Вас да я заобича и цени, както го правим ние – хората от екипа. Само тогава нещата ще се случат и всички заедно ще вървим напред.

ръчно-изработени-творби

Творете, радвайте света и хората около Вас, бъдете позитивни и усмихнати!

Нека музата бъде с Вас!

Креативни - Домът-на-българските-творци