Членовете в
Creativni.com

росина-ганчева-картина-с-епоксидна-смола

Росина Ганчева

Казвам се Росина Ганчева, родена съм в гр. Габрово, където занаятчийството е с изключително дълбоки корени.
Завършила съм графичен и интериорен дизайн, но истинската ми страст е да работя с ръцете си и да създавам плодовете на въображението си.

Преди 4г се срещнах с епоксидната смола за пръв път и от тогава съм в плен на нейните неизчерпаеми възможности като арт материал, а също и приложенията и в интериора.

Посетете профила »
Пепа-върбанова-креативни

Пепа Върбанова

Здравейте, казвам се Пепа Върбанова. Обичам ръцете ми да са винаги заети, занимавам се с ръкоделие от дете. Оценявам всички ръчно изработени творби, защото те са уникални, красиви и с душа. През различни периоди от живота си съм се занимавала с различни неща – плета на една и две куки, кроя и шия, бродирам, но най-дълго и най-често се завръщам към совалковата дантела, наречена “фриволите”. По същество „Фриволите” е уникална техника за плетене, много рядка и малко позната в България, но изключително фина и красива.

Посетете профила »
зорница-колева-живопис

Зорница Колева

Здравейте, казвам се Зорница и моята страст е рисуването на икони. Занимавам се с това изкуство от 7 години, като основният акцент върху, който работя е всяка следваща икона да бъде с все по-прецизен детайл, да вдъхва на собствениците си „ Вяра, надежда и Любов”.

Посетете профила »
поля-кирилова

Поля Кирилова

Казвам се Поля Кирилова и от близо 5 години скрапбукинга ми е хоби, страст и неизменна част от моя ден – изработвам скрапбук албумчета за всякакви поводи, а и без поводи, картички, кутийки, пликове за пари, експлоадиращи кутийки и всичко,

Посетете профила »
полина-трифонова-творец-в-креативни

Полина Трифонова

Аз съм Поли. Винаги съм обичала да рисувам и творя разни джунджурийки, но вървейки по житейския си път неусетно се отдалечих от тази радост за дълго, докато някак спонтанно през 2012 г. започнах да правя картички за различни поводи за свои близки. Нещата ми се харесаха на хората и така ме накараха да се размечтая, че през следващата година създадох Powi’s Shop. Идеята за работилницата започна да расте, узрява и кристализира. За моите творения разбраха и съвсем непознати хора.

Посетете профила »
вероника-пенчева

Вероника Пенчева

През годините съм се занимавала с различни сфери на Хендмейт творби 😊Започнах с рисуването на стените и мебелите в моята стая 😄След това рисуването на текстил.В момента се занимавам с полимерна глина и с безкрайните и възможности за работа, които ни предлага тя.
Но в забързаното ежедневие винаги открадвах време да създавам красота с ръцете си – рисувах, бродирах и какво ли не още. И така преди
няколко години съвсем случайно открих поредното си хоби т.нар. квилинг. Оказа се изключително пристрастяващо.

Посетете профила »
радосвета-белева

Радосвета Белева

Здравейте! Казвам се Радосвета. По стечение на обстоятелствата от много години до ден днешен съм счетоводител на свободна практика.
Но в забързаното ежедневие винаги открадвах време да създавам красота с ръцете си – рисувах, бродирах и какво ли не още. И така преди
няколко години съвсем случайно открих поредното си хоби т.нар. квилинг. Оказа се изключително пристрастяващо.

Посетете профила »
ева-тончева

Ева Тончева

Казвам се Ева Тончева и се занимавам с изработка на различни неща от хартия – предимно квилинг картички и все по-набиращите известност експлодиращи кутии. Започнах преди 3 години с желанието да зарадвам близките си с ръчно изработени подаръци. Неусетно това се превърна в хоби и след това станах част от празниците на много хора. Щастлива съм, когато правя другите щастливи! Затова и всяка картичка и кутия е индивидуално изработена според предпочитанията и вкусовете на празнуващия.

Посетете профила »
вяра-илиева

Вяра Илиева

Здравейте!
Казвам се Вяра. Преди малко повече от година бях в търсене на нестандартен подарък за седмия рожден ден на една моя малка приятелка. Попаднах на стринг арт пана и се оказа, че много ми харесва това занимание.

Посетете профила »
цветана-ганева

Цветана Ганева

Здравейте! Казвам се Цветана, занимавам с изработването на ръчно рисувани мандали върху камъни, платна и др. Изкуството винаги е било част от моя живот и истинската ми любов. За мен всичко започва с първата централна точка, енергиен вихър, който трансформира пространството в специална зона.

Посетете профила »
светлана-черганова

Светлана Черганова

Здравейте! Казвам се Светлана Черганова. Обичам да плета – на 1 и на 2 куки, преди всичко бебешки дрешки и аксесоари! За мен това е много повече от работа – това е моят начин да изразя себе си, емоциите си! Влагам сърце и душа в изработването на всяко плетиво! Не обичам да правя неща ,които са от интернет пространството или от списания. Сама създавам моделите на дрешките.

Посетете профила »
миглена-давена

Миглена Данева

Здравейте, казвам се Миглена Данева и изработвам гривни и обеци от изкуствена кожа, като вариациите могат да бъдат с восъчен конец или конец макраме. Занимавам се с това от около 5 месеца, като преди това правех само мартеници.

Посетете профила »

Нека музата бъде с Вас!

Креативни - Домът-на-българските-творци