Шапки с козирка са предпочитани през пролетта и лятото

CREATIVNI

Шапки с козирка са предпочитани през пролетта и лятото

Шапки с козирка са добър избор през пролетта и лятото, когато слънчевите лъчи стават все повече и започваме да търсим сянка и прохлада. Удобните и практични шапки с козирка са любим аксесоар, както за мъжете, така и за жените по целия свят. В началото се приемат предимно като част от спортната екипировка, но бързо намират място и в ежедневния спортно-елегантен гардероб на хора на различна възраст.

С шапки с козирка ще придадете ведър акцент на външния си вид

Шапки с козирка се лесни за носене, тъй като подхождат на всяка форма на лицето. Може да ги съчетаете успешно, както със спортна екипировка за тренировка, така и с дънки и тениска за разходка през почивните дни, а дори и със спортно-елегантно сако за работното ежедневие. Шапки с козирка, изработени от съответната материя, са подходящо допълнение към дънковото или коженото яке, които най-често избираме през пролетта.

Шапки с козирка се предлагат в различни цветове

Разнообразието от шапки с козирка е значително, така че всеки може да подбере модели в любимите си цветове. Съобразете се с тена на лицето си, с цвета на косата и очите си и подберете шапки с козирка в нюанси, които ви подхождат. Преценете и с какви дрехи най-често ще ги носите и си осигурете шапки с козирка в съответните цветове.

Инвестирайте в няколко модела шапки с козирка от различни материи

Ако наистина обичате да носите шапки с козирка добре е да си закупите няколко модела, изработени от различни материи. Така ще си осигурите комфорта да носите любимите си шапки с козирка не само през лятото, но и през останалите сезони. Съществуват модели от непромокаеми материи, които са подходящи за дъждовно време. Изберете шапки с козирка, които разполагат с лента за пристягане и ги използвайте във ветровити дни, за да се разходите спокойно на открито. Предлагат се и шапки с козирка, изработени от кожа, вълнен или джинсов плат, които са подходящи и за по-меките дни през зимата.

Изпробвайте шапки с козирка, които харесвате, за да сте сигурни, че сте определили точния размер

Един от основните параметри, по който се различават моделите шапки с козирка е наличието или липсата на регулируема лента в задната част на шапката. При моделите, наречени Fitted, подобна лента липсва и затова е задължително да изпробвате шапката преди да я купите, за да определите размера, който ще ви пасне най-добре. Не купувайте прекалено стегнати или прекалено свободни шапки и имайте предвид, че може леко да се свият при пране, така че гледайте да има около пръст разстояние между главата ви и шапката. Моделите шапка с козирка, известни като snapbacks и strapbacks разполагат с регулируема лента в задната част, което дава повече свобода при определяне на размера, който да предпочетете. На който и модел да се спрете, бъдете внимателни при почистването на шапките с козирка, за да не развалите формата им. За препоръчване е да перете на ръка с щадящ препарат и хладка вода.

 

Шапки с козирка носят с удоволствие много хора по целия свят почти през цялата година. Феновете на добрите шапки с козирка подчертават, че те за удобни, комфортни и практични и придават младежко излъчване на всяка визия.

Продукти от наши творци

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте новите творби директно във Вашия мейл.

Нека музата бъде с Вас!

креативни-домът-на-българските-творци-лого