Членовете в
Creativni.com

Творците в платформата Креативни

мира-бонжева

Мира Бонжева

Мира Бонжева- иконом и иконописец в манастир Света Марина – Каран Върбовка. Иконите се изработват в нашето иконописно ателие и се освещават в манастирския храм.

Посетете профила »
вихър-творец-в-категория-дигитални

Вихър

Мечти които да бъдат съживени в истинския свят, емоции които могат да бъдат само показани, приключения които трябва да бъдат видени и които да развълнуват сърцата на хората – това е нещото,

Посетете профила »
ася-колева

Ася Колева

Казвам се Ася Колева и съм от София. От няколко месеца се занимавам с Декупаж.
В натовареното си ежедневие никога не съм имала свободно време да се занимавам с изкуство.

Посетете профила »
кръстина-паласкова

Кръстина Паласкова

Казвам се Кръстина Паласкова и се занимавам с изкуство откакто се помня. Завършила съм Националната гимназия
за приложни изкуства “Свети Лука” в София и в момента уча специалност Стенопис в Националната Художествена Академия.
Преди няколко месеца най-накрая се престраших да споделя със света своето изкуство и създадох собствен бранд – Kolibri’s Art.

Посетете профила »
neri-lyn

Neri Lyn

По професия съм фармацевт, но винаги съм била почитателка на “творенето”. От две години се занимавам с ръчна изработка като в началото започнах като хоби, което постепенно се превърна в част от ежедневието ми.

Посетете профила »
елизабет-малешкова

Елизабет Малешкова

Създавам бижута от мъниста и полускъпоценни камъни, по техниките на бисероплетенето. Въпреки, че плетките са основни и има повтаряемост, ползването на различни по цвят и големина мъниста, различните форми на камъните, тяхната структура и цвят, правят всяко изделие уникално.

Посетете профила »
вили-лалчева

Вили Лалчева

Аз съм Вили и обожавам да вдъхвам живот на прежди от 8-9 годишна. С годините разбрах, че това е моето призвание. Занимавам се предимно с плетени сувенири, играчки (амигуруми) и много други идеи. Всяко изделие, което се ражда 100% от ръцете ми, носи своя душа и харизма, както и частица от мен. Сътворено е с много любов, от качествени материали, в чиста среда – без цигарен дим и домашни любимци!

Посетете профила »
розалина-полянова

Розалина Полянова

От много малка рисувам, зъботехник съм по професия. Имам точно око и изпипвам нещата до детайли. Започнах да правя подаръци за близките и малко по малко ми се събраха много творби и реших да пробвам да ги продавам. Самоука съм, но не спирам да се развивам. Имам страница и до момента предлагам изключително разнообразни ръчно изработени подаръци – експлодиращощи кутии от картон, картички, коледни декорации, аранжировки от цветя, подаръци за новородено, както и картини и рисувани камъни.

Посетете профила »
десислава-ганева-живопис

Десислава Ганева

Казвам се Десислава Ганева от гр. Нова Загора. Занимавам се с изкуство от малка, тъй като баща ми е художник. Завършила съм Графичен дизайн във ВТУ “Св. св. Кирил и Методий”, но истинската ми страст е живописта и детската илюстрация. Харесва ми да рисувам предимно върху дърво. Използвам главно акрилно бои, но обичам и акварелът.

Посетете профила »
красимира-митова

Красимира Митова

Казвам се Красимира Митова и съм от Криводол, област Враца.
От няколко години се занимавам с декупаж и от скоро със скрапбукинг.
Да се занимавам с това ми доставя удоволствие, дори си направих малко кътче вкъщи, в което мога да творя и да се отдавам изцяло на хобито си.
Занимавам се с всякакъв вид декорация, като към изработването им насочвам цялото си внимание, мисъл, творчество и любов.

Посетете профила »
милка-гегова

Милка Гегова

Казвам се Милка Гегова от град Пловдив. От малка харесвах да си “драскам”, но сериозно
започнах да се занимавам с рисуване преди няколко години,след като приятелка ме предизвиква да и направя портрет.
Лека полека, от една шега рисуването на портрети се превърна в нещото, което ми носи голямо удоволствие и удовлетворение.

Посетете профила »
михаела-иванова-креативни

Михаела Иванова

Здравейте, казвам се Михаела и съм от Бургас! Човек на изкуството съм. От малка се занимавам с рисуване, танци, музика, плетене и шиене и обичам красотата. Завършила съм гимназия по приложно и изящно изкуство.

Посетете профила »
росина-ганчева-картина-с-епоксидна-смола

Росина Ганчева

Казвам се Росина Ганчева, родена съм в гр. Габрово, където занаятчийството е с изключително дълбоки корени.
Завършила съм графичен и интериорен дизайн, но истинската ми страст е да работя с ръцете си и да създавам плодовете на въображението си.

Преди 4г се срещнах с епоксидната смола за пръв път и от тогава съм в плен на нейните неизчерпаеми възможности като арт материал, а също и приложенията и в интериора.

Посетете профила »
Пепа-върбанова-креативни

Пепа Върбанова

Здравейте, казвам се Пепа Върбанова. Обичам ръцете ми да са винаги заети, занимавам се с ръкоделие от дете. Оценявам всички ръчно изработени творби, защото те са уникални, красиви и с душа. През различни периоди от живота си съм се занимавала с различни неща – плета на една и две куки, кроя и шия, бродирам, но най-дълго и най-често се завръщам към совалковата дантела, наречена “фриволите”. По същество „Фриволите” е уникална техника за плетене, много рядка и малко позната в България, но изключително фина и красива.

Посетете профила »
зорница-колева-живопис

Зорница Колева

Здравейте, казвам се Зорница и моята страст е рисуването на икони. Занимавам се с това изкуство от 7 години, като основният акцент върху, който работя е всяка следваща икона да бъде с все по-прецизен детайл, да вдъхва на собствениците си „ Вяра, надежда и Любов”.

Посетете профила »
поля-кирилова

Поля Кирилова

Казвам се Поля Кирилова и от близо 5 години скрапбукинга ми е хоби, страст и неизменна част от моя ден – изработвам скрапбук албумчета за всякакви поводи, а и без поводи, картички, кутийки, пликове за пари, експлоадиращи кутийки и всичко,

Посетете профила »
полина-трифонова-творец-в-креативни

Полина Трифонова

Аз съм Поли. Винаги съм обичала да рисувам и творя разни джунджурийки, но вървейки по житейския си път неусетно се отдалечих от тази радост за дълго, докато някак спонтанно през 2012 г. започнах да правя картички за различни поводи за свои близки. Нещата ми се харесаха на хората и така ме накараха да се размечтая, че през следващата година създадох Powi’s Shop. Идеята за работилницата започна да расте, узрява и кристализира. За моите творения разбраха и съвсем непознати хора.

Посетете профила »
вероника-пенчева

Вероника Пенчева

През годините съм се занимавала с различни сфери на Хендмейт творби 😊Започнах с рисуването на стените и мебелите в моята стая 😄След това рисуването на текстил.В момента се занимавам с полимерна глина и с безкрайните и възможности за работа, които ни предлага тя.
Но в забързаното ежедневие винаги открадвах време да създавам красота с ръцете си – рисувах, бродирах и какво ли не още. И така преди
няколко години съвсем случайно открих поредното си хоби т.нар. квилинг. Оказа се изключително пристрастяващо.

Посетете профила »
радосвета-белева

Радосвета Белева

Здравейте! Казвам се Радосвета. По стечение на обстоятелствата от много години до ден днешен съм счетоводител на свободна практика.
Но в забързаното ежедневие винаги открадвах време да създавам красота с ръцете си – рисувах, бродирах и какво ли не още. И така преди
няколко години съвсем случайно открих поредното си хоби т.нар. квилинг. Оказа се изключително пристрастяващо.

Посетете профила »
ева-тончева

Ева Тончева

Казвам се Ева Тончева и се занимавам с изработка на различни неща от хартия – предимно квилинг картички и все по-набиращите известност експлодиращи кутии. Започнах преди 3 години с желанието да зарадвам близките си с ръчно изработени подаръци. Неусетно това се превърна в хоби и след това станах част от празниците на много хора. Щастлива съм, когато правя другите щастливи! Затова и всяка картичка и кутия е индивидуално изработена според предпочитанията и вкусовете на празнуващия.

Посетете профила »
вяра-илиева

Вяра Илиева

Здравейте!
Казвам се Вяра. Преди малко повече от година бях в търсене на нестандартен подарък за седмия рожден ден на една моя малка приятелка. Попаднах на стринг арт пана и се оказа, че много ми харесва това занимание.

Посетете профила »
цветана-ганева

Цветана Ганева

Здравейте! Казвам се Цветана, занимавам с изработването на ръчно рисувани мандали върху камъни, платна и др. Изкуството винаги е било част от моя живот и истинската ми любов. За мен всичко започва с първата централна точка, енергиен вихър, който трансформира пространството в специална зона.

Посетете профила »
светлана-черганова

Светлана Черганова

Здравейте! Казвам се Светлана Черганова. Обичам да плета – на 1 и на 2 куки, преди всичко бебешки дрешки и аксесоари! За мен това е много повече от работа – това е моят начин да изразя себе си, емоциите си! Влагам сърце и душа в изработването на всяко плетиво! Не обичам да правя неща ,които са от интернет пространството или от списания. Сама създавам моделите на дрешките.

Посетете профила »
миглена-давена

Миглена Данева

Здравейте, казвам се Миглена Данева и изработвам гривни и обеци от изкуствена кожа, като вариациите могат да бъдат с восъчен конец или конец макраме. Занимавам се с това от около 5 месеца, като преди това правех само мартеници.

Посетете профила »
йоана-жекова

Йоана Жекова

Здравейте, казвам се Йоана. Съвсем неочаквано, намерих своето изкуство – изкуството да вдъхвам живот на камъните. Черпя вдъхновение от всичко, което ме заобикаля – от природата, от това, което виждам всеки ден, от малките детайли, от цветовете. Харесвам семплото – с малко да направиш много. Най–голямо вдъхновение обаче черпя от тишината. Ето там става магията..
От близо три години изработвам картини с ръчно рисувани камъни. Също така ключодържатели , магнити от камъни, сакции с кактуси – камъни и други.

Посетете профила »
ренета-енчева

Ренета Енчева

Казвам се Ренета и се занимавам с изработването на плетени играчки.
Занимавам се с това от Октомври 2019г и за сега смело мога да кажа, че хобито ми лека полека се превръща в работа!
В играчките си влагам цялата си любов и ги изработвам с голямо внимание, защото много държа всеки един малък детайл да е изпипан до съвършенство!

Посетете профила »
Адриана Германова

Адриана Германова

Здравейте, казвам се Адриана и изработвам бижута от полимерна глина. Във всяко едно бижу съм вложила креативност, труд и много любов. Искрено вярвам в това, че бижутата са онова мъничко нещо, което може да ви накара да се почувствате и уникални!
Няма жена на света, която някога да е казала “Аз имам достатъчно бижута…”

Посетете профила »
ива-миланова

Ива Миланова

Казвам се Ива Миланова и съм основател на платформата Creativni.com Сферите, в които обичам да творя са Квилинг и Плетене на 1 и на 2 куки. Освен това обичам много и Фотографията – любувам се искрено на качествените фотографии. Оценявам всички Хендмейт творби, от всички области – когато са създадени с настроение, любов и много фантазия. Цветовете и формите на неповторимите творби ме грабват винаги.

Посетете профила »

Каролина Атанасова

Творец Каролина Атанасова За мен: Казвам се Каролина Атанасова и изработвам различни плетени аксесоари. Страстта към плетенето открих не отдавна съвсем случайно и просто започнах да творя. Бранда си нарекох CarryOn, което от части е асоциация с името ми, от друга страна е призив винаги да продъжаваме напред. Категория: Изработвам

Посетете профила »

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте новите творби директно във Вашия мейл.

 

Loading

Нека музата бъде с Вас!

креативни-домът-на-българските-творци-лого