Членовете в
Creativni.com

Творците в платформата Креативни

величка-генова-творец-в-креативни

Величка Генова

Здравейте, казвам се Величка Генова, медицинска сестра от гр. Пловдив. Изработвам цветя от салфетки и естествени материали, подходящи за всеки повод и декорация, цветове по избор.

Посетете профила »
Здравослава Хорочева

Здравослава Хорочева

Казвам за Здравослава Хорочева и се занимавам се с изработка на стринг арт пана от скоро, може би половин година. Много харесвам тази техника, а и с нея можеш да изобразиш различни неща(анимационни герои, цветя, силуети, животни и други).

Посетете профила »
Милица Максимова

Милица Максимова

Казвам се Милица Максимова и от скоро се потопих в света на декупажа и изработвам тефтери, часовници, бутилки, торби. Търсейки поле за реализация, един ден искам да се занимавам основно с ръчна изработка и да имам свободата и времето да експериментирам и изпробвам много техники и материали.

Посетете профила »
Ангелина Тодорова

Ангелина Тодорова

Казвам се Ангелина Тодорова и моето развлечение са ръчно изплетени на една кука артикули като : Персонажи от анимационни филми, животинки, кукли, ключодържатели, украшения и други . Продуктите могат да се разглеждат не само като играчки за деца, но и като идея за подарък за всяка възраст .
Занимавам се от 7 години.

Посетете профила »
Габриела Милошова

Габриела Милошова

Казвам се Габриела Милошова. Отскоро се занимавам с декорации със скандинавски мъх и не съм предполагала, че такава радост може да ми носи това. Вдъхновявам се от нашата прекрасна природа и сътворявам декорации, свързани с нея и не само.
Ще се радвам ако моите прекрасни декорации се харесат и на Вас!

Посетете профила »
даниела-стойкова

Даниела Стойкова

Даниела Стойкова е млад български художник.
Родена е в град Нова Загора през 1990 г.
Занимава се с изкуство от дете, задълбочавайки познанията си в областта на рисуването като студентка в „АМТИИ” Пловдив. През 2017 – 2018 г. участва в многобройни изложби в Италия, сред които получава наградите:
Първа награда от конкурса Food Art – Bellinzago, и наградата “Sigillo” за значителни постижения в областта на живописта към галерия „La riseria” в Новара, Италия.

Посетете профила »
Маринела-Събева

Маринела Събева

Казвам се Маринела Събева. Плетенето на една кука е моето хоби и страст. Обичам да създавам красиви плетени играчки и се радвам, когато те отиват при някой, който ги гушка и обича. За любознателните правя различни книгоразделители, а за най-малките – топли терлички и бебешки обувки.

Посетете профила »
светлана-паскова

Светлана Паскова

Казвам се Светлана Паскова. Преди няколко години захочнах да плета фриволите.Това се превърна в мое хоби. В комбинация с мъниста се получават м ного красиви и ефектни бижута.

Посетете профила »
марияна-николова

Марияна Николова

Кои сме ние?Firefly -Авантюристи, започнали своя бизнес с много идеи, малко восък и огромно желание. Ръчно изработени свещи с красив дизайн и невероятни аромати

Посетете профила »
Firefly

Firefly

Кои сме ние?Firefly -Авантюристи, започнали своя бизнес с много идеи, малко восък и огромно желание. Ръчно изработени свещи с красив дизайн и невероятни аромати

Посетете профила »
милослава -анчова

Милослава Анчова

Здравейте! Казвам се Милослава и съм от град Плевен. Студентка съм и се занимавам с изработване на персонализирани подаръчета, професионално, от близо две години.

Посетете профила »
невена-пощарова

Невена Пощарова

ЗДРАВЕЙТЕ,
казвам се Невена Пощарова – магистър икономист по образование, мениджър маркетинг по професия, и страстен творец във всяка свободна минута.
Изкуството винаги е било част от живота ми във всичките си форми и е оставило своето отражение върху всичко, което правя. Като творец, за мен най-голямо щастие и удовлетворение носи да видя как моето изкуство достига до сърцата на хората и поражда непознати и нови емоции и вълнения.

Посетете профила »
деница-алекова

Деница Алекова

Казвам се Деница Алекова и съм от град Русе. Брошкит са моето хоби, което лека полека се превърна в страст. Както се казва всичко започна като на шега. Винаги съм обожавала аксесоарите, които са различни, открояващи се, които носят своята уникалност и индивидуалност

Посетете профила »
радостина-бояджиева

Радостина Бояджиева

Казвам се Радостина и съм от гр. София, но живея в САЩ. Учителка съм, но хобите ми е да скулптурирам фигури. Самоука съм и започнах преди около 8 години с изработката на фигурки за украса на торти от фондан. Преди около година и половина открих и вълната и се влюбих в нея! Обижавам процесът, в който чрез наплъстяването й с игла се превръща фигура или кукла!

Посетете профила »
александра-цекова

Александра Цекова

Здравейте, казвам се Александра Цекова и живея в гр. София. Работя като управител на търговски обект, а в свободното си време се занимавам с декорации от полимерна глина.
Най-голямо удоволствие ми доставя изработката на мини-градинки, в които един малък, приказен свят оживява.

Посетете профила »
теменужка-каракаш

Теменужка Каракаш

Здравейте! Казвам се Теменужка. Живея в София. По образование съм ел. инженер, но винаги са ме привличали дейности, свързани с ръчна работа – шиех дрехи на близките си, бродирах гоблени, а от няколко години започнах да правя разни неща от полимерна глина – бижута, диадеми, фигурки, пана, украса на чаши, шишета, вази. Понякога съчетавам глината с епоксидна смола. Тъй като това ми е хоби, предпочитам да предлагам вече изработени изделия. По този начин от една страна аз си доставям удоволствието да правя това, което ми е най-приятно, а от друга страна – всеки може да види и прецени удовлетворява ли го предлаганата вещ.

Посетете профила »
християна-михайлова

Християна Михайлова

Здравейте, казвам се Християна Михайлова. От скоро се занимавам с изработка на кутии във формата на сърце, пълни с изкуствени цветя и/или бонбони и подобни, както и на експлодиращи кути Поръчки приемам по имейл, инстаграм или вайбър. Изпращам с еконт, наложен платеж.

Посетете профила »
цветелина-цветанова

Цветелина Цветанова

Здравейте, казвам се Цветелина Цветанова и се занимавам с изкуство и дизайн от около 15 години. Завършила съм Нов Български Университет в ерата, когато ни преподаваха професори, колаборирали за създаване на немски школи за дизайн. Та
не пропусках и един час, много ценно време. Имам бих казала добри познания относно цветове, композиция, стилистика, орнаменти, перспектива (основни нужни са един дизайнер мисля).
Работила съм доста по дигитални
проекти, рисуване, хендмейд изделия и отскоро реших към творенията си да
добавя и работа с полимерна глина.
Започнах на шега, а сега нямам време да
изпълня всички красиви идеи.
Живея извън България, но
продавам изделията си изцяло и сам там.
Логистиката до офисът ми В София поемам изцяло аз. След това по списък изпращам стандартно поръчките си с Еконт или Спиди, по избор на клиента. Доставката е за тяхна сметка, мога да тестват и преглеждат за тяхна сметка. Могат и да наминат да вземат поръчката си от нашият офис.

Посетете профила »
галина-иванова

Галина Иванова

Здравейте!
Казвам се Галина Иванова. Изработвам картини от скандинавски мъх и естествени материали от природата.
Могат да се изработват и по индивидуална поръчка.
Скандинавският мъх е прекрасно решение да внесете част от природата във Вашия дом.

Посетете профила »
петя-маеркова

Петя Маеркова

Здравейте! Казвам се Петя Маеркова и съм от Благоевград. Занимавам се с изработване на декорация от полимерна глина. Поръчките се изработват в срок от 2-3 дни. Изпращам с Еконт. Можете да се свържете с мен на: е-mail:petq_maerkova@abv.bg

Посетете профила »
роси-христозова

Роси Христозова

Казвам се Роси Христозова. Живея в град Пловдив. Занимавам се с квилинг, кукли в носии, ръчно изработени икони, декорации за дома, както и за празници, сватби и други.

Посетете профила »
искра-дончева

Искра Дончева И&И АРТ

Казвам се Искра Дончева. Преди 4 години открих своята страст. Занимавам се с изработка на декорации за дома, за празници/ Великден, Коледа, рожден ден и др/ и специални поводи . Ако искате да зарадвате приятел, познат или член на семейството, възползвайте се от моите предложения.
Направете поръчка на продукт с цвят и материали по свой избор.
Ще обърна внимание на всеки малък детайл, за да може да сте максимално удовлетворени от отношението и изработката на желаното от Вас!

Посетете профила »
алабала-арт-искра-дончева

АлаБала Арт – Мария Балабанова

Казвам се Мария Балабанова, но в КРЕАТИВНИТЕ среди се изявявам като АлаБала Арт.
Работя, като интериорен дизайнер, а в свободното време се занимавам с изработка на картички, албумчета за спомени, текстилни играчки, декорации.
Хобито ми започва все повече да става главна част от ежедневието ми. Постоянно се запознавам с нови техники и инструменти от крафт света.
С удоволствие приемам индивидуални поръчки и влагам цялото си старание в тяхното изпълнение.

Посетете профила »
авторска-картина-цветя

Пламена Желязкова

Здравейте казвам се Пламена Желязкова от град Варна. Завършила съм Художествената гимназия в гр Казанлък. Моята страст е рисуването. Занимавам се с рисуване на авторски картини с маслени бои и от последната година с изработка на чашки с декорация от полимерна глина.

Посетете профила »
стела-костадинова

Стела Костадинова

Казвам се Стела Костадинова и се занимавам с ръчната изработка от около 5 години. Първоначално започнах с изработката на продукти предимно от хартия – картички за различни поводи,пликове за пари, албумчета за снимки, кутийки, топери и надписи. Най-голямата ми страст са ръчноизработени албуми за снимки с твърди страници и корици, обвити в текстил. Всеки един мой продукт е направен с огромно желание и любов.

Посетете профила »
петя-сивкова -бръшлянка

Петя Сивкова – Бръшлянка

Здравейте, аз съм Петя, но повечето хора ме познават като Бръшлянка. От доста години се занимавам с декупаж, а последната година и половина – с декорации върху чаши и други предмети с полимерна глина. Оказа се, че това е “моето нещо”! Обичам предизвикателствата и изключително много се забавлявам със всяка следваща поръчка. Любими теми са ми домашните любимци, животните и анимационните герои. За повече модели разгледайте Фейсбук страницата ми или Инстаграм профила ми.
Всички чашки се изработват по поръчка. Ще помоля да се свържете с мен за актуален срок за изработка.
Цените се отнасят за конкретен тип декорация, моделите чаши са според наличностите.
Поръчките се изпращат, след одобрение, с куриерска фирма Еконт, с наложен платеж, СМС и преглед, за сметка на клиента.

Посетете профила »
веселина-герова

Веселина Герова

Казвам се Веселина Герова. Обичам да бродирам от малка. Това хоби ме зарежда и релаксира. Обичам малките, нестандартни гоблени, обикновено с малко цветове. Изработвам и бродирана коледна и великденска украса, бродирам и мартеници. Страстта ми към полимерната глина е от скоро. Занимавам се с изработка на обеци и колиета. Плъстената вълна е стар занаят, който съм виждала при баба. Това ме вдъхновява и зарежда. От скоро се запалих и по гравирането на яйца. В процес на изучаване на занаята съм.

Посетете профила »
десислава-нинова

Десислава Нинова

Здравейте! Аз съм Десислава Нинова. От една година изработвам плетени играчки на една кука. Използвам бебешка, хипоалергична, плюшена прежда. Пълнежът е силиконов пух. Всички схеми на плетене са създадени от мен (авторски). При желание от клиента, мога да бродирам име на коремчето на играчката (ръчна бродерия в два цвята). Време за изработка -1 до 2 дни, но при натрупване на много поръчки, се налага да ме изчакат повече време. Мога да изплета любим анимационен герой по снимка. Цената зависи от размера и сложността на играчката.

Посетете профила »

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте новите творби директно във Вашия мейл.


Loading

Нека музата бъде с Вас!

креативни-домът-на-българските-творци-лого