Творец

Цветана Ганева

За мен:

Здравейте! Казвам се Цветана, занимавам с изработването на ръчно рисувани мандали върху камъни, платна и др . Изкуството винаги е било част от моя живот и истинската ми любов.За мен всичко започва с първата централна точка, енергиен вихър, който трансформира пространството в специална зона. Докато напредвам точка по точка, умът ми се успокоява и се фокусира от този момент нататък всичко, което се случва там, е „тук и сега", но също и извън времето и пространството.
Мандалите са израз на красотата, това, което всички имаме в душата си. Откриването, създаването и споделянето им беше едно от най-прекрасните неща, които ми се случваха в последно време. Те влязоха в живота ми случайно и мисля, че ще бъдат с мен завинаги.
Наслаждавай им се! Всеки камък е уникален и е създаден с много всеотдайност и любов, а на гърба е моят подпис. Вярвам, че всички сме души в процес на обучение тук, на земята, и че всички имаме дарби, които можем да споделим с другите. Мисията на нашия живот е да сияем с таланта си.

Категория:

Поръчки:

Чрез телефон или имейл.

Плащане:

Изпращам с наложен платеж с Еконт и Спиди

Творби

ръчно-рисувана-мандала-върху-дървена-основа

Ръчно рисувана мандала връху дървена висулка

Ръчно рисувана мандала върху дървена основа- медальон.
Висулка с уникален дизайн. Красиво произведение на изкуството. Ръчно изрисувано с акрилни бои върху дърво и завършено с лъскав акрилен лак. Всички използвани материали са издръжливи и нетоксични.

Вижте продукта »
уникална-мандала-върху-платно

Уникална Мандала върху платно

Това е оригинална и уникална мандала върху платно. Нарисуванa с любов и търпение, за да се превърне в красиво произведение на изкуството. Завършен с лъскав акрилен лак. Може да се почиства с влажна памучна кърпа.

Вижте продукта »
свещник-гипсова-отливка-ръчно-рисуван

Свещник гипсова отливка ръчно рисуван.

Свещник гипсова отливка ръчно рисуван. Може да се използва за декорация на дома, особено в спалнята, хола или на работното място, за да внесе положителна енергия. Формите и цветовете, избрани за подпомагане на релаксацията, медитацията и изчистването на ума.

Вижте продукта »

Нека музата бъде с Вас!

Креативни - Домът-на-българските-творци