Creativni.com

Домът за творци
на ръчно изработени продукти
в България

Условия за ползване на Creativni.com

условия-за-ползване-как-да-се-включа-в-креативни

В този сайт НЕ се извършват продажби на продукти под никаква форма.

Платформата Creativni.com е направена с цел да среща творците с техните потенциални клиенти.

Творец – Това е човек, който изработва ръчно артикули и продукти и желае те да бъдат публикувани в настоящата платформа.

Потребител – човек, който харесва и търси да закупи лично от Творец – ръчно изработени изделия.

Профил на Творец – за да притежавате профил на творец в платформата Creativni е необходимо да изпратите Ваша снимка / профилна/ – и кратко описание на това, с което се занимавате.

Изпращане на Продукт за качване в платформата – Творецът изпраща имейл до администрацията на платформата, в който се съдържат: до 3 снимки на продукта, както и негово пълно описание. След одобрение от екипа, продуктът се публикува в съответната категория и в рамките на Профила на съответния Творец.

Връзка между Клиентите и Творците се осъществява чрез предоставените и публикувани при създаването на Профила на Твореца – координати на Твореца- имейл или телефон.

Творците могат да обявяват линкове към техните лични сайтове, сайтове за хендмейд, Facebook или Instagram страници, като е желателно да поставят реципрочен линк към платформата Creativni.com

В категория “Детски играчки” продуктите задължително трябва да са проверени на първо място за Безопасност на изделието. Преди да изпратите продукт за одобрение и публикуване, се уверете, че няма малки и опасни елементи, които могат да представляват опасност за деца. Качеството е на първо място в платформата Creativni.com.

Забранява се качването на продукти, които Не са ваше дело.

Платформата Creativni.com НЕ носи по никакъв начин отговорност за действията на Творците и Потребителите извън нейните рамки – настоящия сайт.

При доказване на качени продукти, неотговарящи на условията на платформата Creativni.com, администраторите имат право да ограничат качването им или да блокират акаунта.

ВАЖНО - Администраторите на този сайт НЕ носят под никаква форма отговорност за качените снимки на продукти. Отговорност за това носят само и единствено потребителите, които са ги изпратили.

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте новите творби директно във Вашия мейл.


Loading

Нека музата бъде с Вас!

креативни-домът-на-българските-творци-лого