Творец

Светлана Черганова

светлана-черганова

Основни контакти:

За мен:

Здравейте! Казвам се Светлана Черганова. Обичам да плета - на 1 и на 2 куки, преди всичко бебешки дрешки и аксесоари! За мен това е много повече от работа - това е моят начин да изразя себе си, емоциите си! Влагам сърце и душа в изработването на всяко плетиво! Не обичам да правя неща, които са от интернет пространството или от списания. Сама създавам моделите на дрешките. Стремя се да бъдат модерни, актуални и удобни. Много държа на две неща - качеството на материала / преждата / и на изпипването на дребните детайли. Предпочитам натурални материали / вълна, памук/, но също така използвам бебешка прежда и акрилни прежди, като всички са специално за бебета, за да не дразнят деликатната бебешка кожа! За мен е изключително важно, плетивата които изработвам, да са качествени, уникални и удобни!

Категория:

Плетива на 1 и на 2 куки

Поръчки:

Може да се свържете с мен на телефон, чрез тази платформа или на ФБ профила ми - Svetlana Cherganova и ФБ страницата ми - ЧАРИ. Ако искате да се изработи нещо по ваше желание, то тогава се свържете с мен, за да уточним детайлите! Готовите плетива изпращам веднага с Еконт. При поръчка - времето за изработка ще уточним към момента /зависи от размер,обем и сложност/. 4. Плащане Изпращам с наложен платеж с Еконт

Плащане:

Изпращам с наложен платеж с Еконт

Творби

бебешка-жилетка

Бебешка жилетка

Бебешка жилетка изработена от много мека бебешка прежда с уникален състав вълна, бамбук и акрил. Вълната дава топлина, бамбука прави изделието много меко, а акрила допринася за запазване на формата на изделието /да не се развлачва/. Изчистен и класически дизайн.

Вижте продукта »
бебешки-пуловерчета-и-жилетки

Бебешко пуловерче

Бебешко пуловерче със задно закопчаване. Семпъл и елегантен модел. Откопчава се от горе до долу и е лесно за обличане. Изработено е от 100 % бебешка вълнена прежда – много мека на допир. Размер – подходящ за бебета от 3 до 6 месеца.

Вижте продукта »

Нека музата бъде с Вас!

Креативни - Домът-на-българските-творци