Творец

Росина Ганчева

росина-ганчева-картина-с-епоксидна-смола

Основни контакти:

За мен:

Здравейте, Казвам се Росина Ганчева, родена съм в гр. Габрово, където занаятчийството е с изключително дълбоки корени.
Завършила съм графичен и интериорен дизайн, но истинската ми страст е да работя с ръцете си и да създавам плодовете на въображението си.
Преди 4г се срещнах с епоксидната смола за пръв път и от тогава съм в плен на нейните неизчерпаеми възможности като арт материал, а също и приложенията и в интериора.
Трудно ми е да се спра само в една сфера, за това изработвам различни аксесоари за домашен декор, мебели, картини и др. Обичам да експериментирам и да комбинирам с различни материали и стилове.
От една година провеждам и арт занятия с епоксидна смола на различни теми за всички онези от вас които искат да се докоснат до моето щастие.

Категория:

Поръчки:

За поръчки е необходимо да се чуем по телефона, тъй като работата по всеки продукт е строго индивидуална и е необходимо да обсъдим всички детайли, като по изработването, така и за доставката.

Изпращане и получаване

Най често поръчките се изпращат с желан от вас куриер, като плащането става с наложен платеж или банков превод.

Творби

помощна-масичка-квадратна

Помощна масичка със стъклен плот – картина от епоксидна смола

Помощна масичка със стъклен плот – картина от епоксидна смола в цвят слонова кост и черно сиви преливки, акценти от златни нишки и черен кварц, предаващ лек релеф на повърхността, без да пречи на поставянето на предмети. Метални крака. Размер 40х40х40см

Вижте продукта »

Нека музата бъде с Вас!