Творец

Полина Трифонова

За мен:

Аз съм Поли. Винаги съм обичала да рисувам и творя разни джунджурийки, но вървейки по житейския си път неусетно се отдалечих от тази радост за дълго, докато някак спонтанно през 2012 г. започнах да правя картички за различни поводи за свои близки. Нещата ми се харесаха на хората и така ме накараха да се размечтая, че през следващата година създадох Powi's Shop. Идеята за работилницата започна да расте, узрява и кристализира. За моите творения разбраха и съвсем непознати хора. С времето, освен картички, започнах да правя и рамки с персонализирани ръчни надписи и кутийки. Моята мечта живее чрез претворяването на вашите идеи, така че казвайте ги смело, нека мечтаем заедно!

Категория:

Поръчки:

За връзка с мен можете да използвате посочените контакти.
Важно е да отбележа, че почти всички продукти се изработват по индивидуални поръчки, много рядко правя готови серии, обикновено за празници- Коледа, Св. Валентин, 8. март, абитуриентски балове и т.н.

Изпращане и получаване

По Speedy, с наложен платеж

Творби

Кутийка-изненада

Кутийка изненада

Размери и форма: варират според поръчката
Използвани материали: перлен картон, дизайнерски картони и хартии, перли, копчета, панделка, дантела, хартиени цветя и др.
Време за изработка: от 5 до 7 дни в зависимост от сложността.

Вижте продукта »
Картичка -по-индивидуална-поръчка

Картичка по индивидуална поръчка

Картичките по индивидуална поръчка са уникати. Вдъхновени са от вашия разказ за получателя на картичката- любими занимания и хобита, работа, специфични изрази, предпочитани цветове и всичко друго, което е свързано с личността на получателя и го характеризира според вас. По това описание обикновено правя моя авторска илюстрация и допълвам общия облик с аксесоари.

Вижте продукта »

Нека музата бъде с Вас!