Творец

Петя Цекова

За мен:

Здравейте, казвам се Петя Цекова. От половин година се занимавам с изработването на картини, бижута и всякакъв вид декорации направени с квилинг техника. Всичко започна много спонтанно. Първите ми опити не бяха особено сполучливи, но след месеци на много труд и старание всичко си дойде на мястото. Един ден се престраших да публикувам моя картина в група за ръчно изработени неща и получих хиляди харесвания и прекрасни отзиви, което ми даде още повече мотивация да се усъвършенствам в това което правя. Накрая, но не на последно място е крайната реакция на моите клиенти. Техните усмивки са най-приятната оценка, която мога да получа за работата си!!!!

Категория:

Картини, бижута, всякакъв вид декорации направени с квилинг техника.

Начин на работа:

Имам страница във фейсбук, от нея ми поръчват, както и от групите в които членувам. Доставката и заплащането става чрез куриер.

Творби

картина-ежко-бежко-с-квилинг-техника

Картина “ЕЖКО БЕЖКО” с техника квилинг

Ръчно направена картина с техника квилинг и много желание, след което е обработена с лак за защита от слънце. Време за изработка е около 7 дни. Цена 55лв. Формат А4 с рамка и подаръчна кутия. Доставка и плащане чрез куриер.

Вижте продукта »

Картина “Благодаря” с техника квилинг

Картина “Благодаря” направена с техинката квилинг, след което са обработени с лак за защита от слънце, като може да се изработи в различни цветове, както и различни професии. Формат А4 с рамка и подаръчна кутия. Цената е 40 лв., време за изработката е около 7 дни, доставка и плащане чрез куриер.

Вижте продукта »
ръчно-изработени-бижута-с-квилинг-техника

Ръчно изработени бижута с техника квилинг

Ръчно изработени обеци и пръстен от хартия направени с квилинг техника. Всяко едно от тези бижута притежава свой собствен, уникален дизайн и е изработено изцяло на ръка, както и металните части са от медицинска стомана. След което са обработени с водоустойчив и слънцезащитен лак. Цената е 15 лв комплект. Доставка и плащане чрез куриер. Не са налични. Изработката е около 4 дни.

Вижте продукта »

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте новите творби директно във Вашия мейл.

Нека музата бъде с Вас!

креативни-домът-на-българските-творци-лого