Направи иновативен подарък за 14-ти февруари!

CREATIVNI

Направи иновативен подарък за 14-ти февруари!

Февруари е най-краткият месец от годината, през който посрещаме два от най-хубавите празника, а именно денят на влюбените и празникът на виното.

Независимо дали обичате на 14-ти февруари да празнувате деня на влюбените, това е ден с история, която датира от преди много години.

Макар да не се знае много за историята на Свети Валентин, има няколко разказа за нея. Според една от легендите Свети Валентин е бил римски свещеник, който е извършвал сватби на  войници, на които е било забранено да се женят, поради нормативен акт на римския император. Този акт постановявал, че  женените войници не са добри воини и така младите мъже не можели да се женят. Свети Валентин носил пръстен с Купидон – символ на любовта – който помагал на войниците да го разпознаят. И като предшественик на поздравителните картички, той раздавал хартиени сърца, за да напомня на християните за тяхната любов към Бога. Заради тази легенда Свети Валентин става известен като покровител на любовта.

Но до тук с историята… Всеки обича подаръци, романтични вечери и добро отношение, което разбира се трябва да получава не само веднъж годишно. 

Колко пъти сте получавали романтични жестове от половинките си под формата на сърца, вечеря или роза? Вероятно безброй пъти. Когато правим подарък на някого е добре той да бъде съобразен с автентичността му. Какво ще рече това – да отговаря на неговата същност и интереси, така че да остави траен спомен и забавление след себе си.

Когато става дума за празникът на любовта, често го свързваме с празникът за виното, защото те вървят ръка за ръка.

Вашата половинка обича ли да пие вино? Човекът, на когото искате да направите подарък обича ли предизвикателствата и забавленията под формата на игра? Искате ли да направите иновативен подарък за ценителите на виното, а защо не и на вашата половинка? Предлагаме ви едно иновативно съчетание на подарък, в който може да комбинирате и двата празника. Единственото, което трябва да направите е да изберете вино, което е по вкуса на човека, за когото ще е предназначено.

Какво ще кажете за 3d дървен пъзел за вино , чудесна изненада и предизвикателство за любимия човек?

иновативен-подарък

Ако нямате половинка, на която да направите подарък, създайте настроение на човек, който обича подаръци и е влюбен във виното.

Поставяте виното в една чудесна опаковка. Подарете пъзела и гледате с наслада как отсрещната страна се мъчи да извади бутилката. И ако ви се струва лесна задачата – не е!

Този пъзел за вино побира различни височини на бутилките, които може да замените с друга бутилка от любимите ви питиета.

Предизвикайте ума си и се забавлявайте с тази игра с вино заедно с приятелите или семейството си. Освен, че ще направите интелигентен подарък подходящ за празника на виното, този пъзел ще бъде част от интериора на получателя, където винаги може да се помещава любимото питие. Вместо да подарите бутилка хубаво вино или аксесоар за вино, изберете този уникален специален артикул. Това е идеалният подарък за сватби, рождени дни и всякакви празници.

Не се притеснявайте, ако купонджиите не могат да го отключат, можете да ги избавите от мъката, тъй като ще получите инструкции за освобождаването на бутилката.

Продукти от наши творци

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте новите творби директно във Вашия мейл.

Нека музата бъде с Вас!

креативни-домът-на-българските-творци-лого