Творец

Михаела Иванова

За мен:

Здравейте, казвам се Михаела Иванова и съм от Бургас! Човек на изкуството съм. От малка се занимавам с рисуване, танци, музика, плетене и шиене и обичам красотата. Завършила съм гимназия по приложно и изящно изкуство. Преди 5 години реших да направя за всички мои близки и роднини подаръци за Коледа и попаднах на техниките пачуърк и канзаши. Оттогава започнах да изработвам и продавам всякаква празнична декорация, като коледните играчки са ми любими. Влагам цялото си сърце в тяхната изработка и се забавлявам истински.

Категория:

Поръчки:

ако желаете да направите поръчка пишете ми в моята фейсбук страничка @Castelvania85, на e-mail castelvania@abv.bg, viber 0896966532. Мога да направя всякакви комбинации от цветове и модели.

Изпращане и получаване

Плащане: наложен платеж през Спиди и Еконт

Време на изработка

3 - 4дни

Творби

великденски-пролетен-венец

Великденски пролетен венец

Великденски пролетен венец

Техниката е съчетание от пачуърк и канзаши с вмъкване на готови елементи от стиропор и плат за декорация. Размерите и цветовите комбинации могат да бъдат различни и според вашите предпочитания.

Вижте продукта »
Голяма-коледна-пачуърк-топка

Голяма коледна пачуърк топка

Голяма коледна пачуърк топка, изработена от парчета плат. Размер: 7-8см диаметър. И тук има голямо разнообразие от цветови комбинации. Цена за 1 бр – 18лв като при поръчка на по-голям брой цената пада. Мо е да се изработи в комплект с венец или малка топка. Време за изработка 2-3 дни.

Вижте продукта »
мини-коледен-венец

Мини Коледен венец

Мини коледен венец. Изработен от плат по технологията пачуърк. Размер 10см.Цветовите комбинации могат да бъдат различни, според желанията на клиента. Прекрасна украса за елха. Време за изработка (в случай, че не е наличен в момента) 2-3 дни.

Вижте продукта »

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте новите творби директно във Вашия мейл.

Нека музата бъде с Вас!

креативни-домът-на-българските-творци-лого