Творец

Мартина Войкова

мартина-войкова

Основни контакти:

За мен:

Казвам се Мартина Войкова и преди 10 години, се дипломирах в Национална Художествена Акадения - София (Магистър в специалност Рекламен Дизайн). От тогава до днес съм художник-проектант на изложбени щандове. Пандемията ме остави вкъщи за 6 месеца. Така се роди идеята за Мартика Арт и започнах да творя с хартия.

Категория:

Първо създавам проект на компютърна програма, а след одобрение - печатам, лепя и сглобявам. Обикновено ми отнема 3-5 работни дни, но по-сложните проекти изискват и повече време.

Творби

помощна-масичка-квадратна

Помощна масичка със стъклен плот – картина от епоксидна смола

Помощна масичка със стъклен плот – картина от епоксидна смола в цвят слонова кост и черно сиви преливки, акценти от златни нишки и черен кварц, предаващ лек релеф на повърхността, без да пречи на поставянето на предмети. Метални крака. Размер 40х40х40см

Вижте продукта »
росина-ганчева-картина-с-епоксидна-смола

Картина с епоксидна смола

Отново цвят слонова кост с черно сиви преливки и акценти от златни нишки придаващи усещане за мраморен камък. Острови от седеф и жилки от златен кварц създават релефната текстура на картината. Изключигелно елегантна, подходяща както за дома, така и за офис пространство или друго обществено помещение.

Вижте продукта »

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте новите творби директно във Вашия мейл.

Нека музата бъде с Вас!

креативни-домът-на-българските-творци-лого