Creativni.com

Най-новата платформа
в България

за творци на ръчно
изработени продукти

Живопис

Живопис – “Живо” и “Пис” – Пишем живо. Рисуваме. Всеки може да се досети какво е това. Дори и малките деца започват развитието си чрез рисуването. Опознават цветовете, после фигурите. Първо драсканици, след това леко оформени фигури. И някой ден могат да станат художници.

Рисуваме, за да изразим емоциите, мислите, настроенията си. Вдъхновяваме се от природата, от красиви структури по света, от тайнствени елементи, от емоции, от всичко. Всеки дом, офис, обществена сграда – притежава картини, които красят интериора. За шедьоврите в големите галерии няма да навлизаме в подробности. Ще кажем само, че ходим да се учим и да се любуваме на великите предшественици и таланти.

Да рисуваме е еднозначно на това да сме композитор и да претворяваме емоциите си в музикална симфония. Неповторимо и уникално. Рисуваме навсякъде и по всяко време. По фасади на сгради, по дрехи, по стени, върху платна, хартия, стъкло, дърво, по телата си дори. Всичко това е под една форма Живопис. Всеки творец намира своята муза и своето изкуство по свой начин. А тези, които не рисуват – се радват и наслаждават на красотата.

Изкуството не спи! Творците - също.

Различни изделия и пособия за Живопис

Най-новите творби от нашите творци

уникална-мандала-върху-платно

Уникална Мандала върху платно

Това е оригинална и уникална мандала върху платно. Нарисуванa с любов и търпение, за да се превърне в красиво произведение на изкуството. Завършен с лъскав акрилен лак. Може да се почиства с влажна памучна кърпа.

Вижте продукта »
ръчно-рисувана-икона

Ръчно рисувана Икона

Ръчно рисувана икона съобразена с всички Християнски канони. Украсена със златна боя и завършена с лак за дърво, за по-голяма устойчивост. Иконата може да бъде изработена в по-голям или по-малък размер в зависимост от желанието на клиента. Могат да бъдат нарисувани и други Светци.

Вижте продукта »
свещник-гипсова-отливка-ръчно-рисуван

Свещник гипсова отливка ръчно рисуван.

Свещник гипсова отливка ръчно рисуван. Може да се използва за декорация на дома, особено в спалнята, хола или на работното място, за да внесе положителна енергия. Формите и цветовете, избрани за подпомагане на релаксацията, медитацията и изчистването на ума.

Вижте продукта »

Нека музата бъде с Вас!

Креативни - Домът-на-българските-творци