Творец

Здравослава Хорочева

Здравослава Хорочева

Основни контакти:

За мен:

Здравейте! Казвам се Здравослава Хорочева и се занимавам се с изработка на стринг арт пана от скоро, може би половин година. Много харесвам тази техника, а и с нея можеш да изобразиш различни неща(анимационни герои, цветя, силуети, животни и други). Хубавото е, че дори може да персонализирате различните пана.
Обичам да творя с ръце, това ми доставя удоволствие и ме кара да се чувствам свободна и щастлива от това, което правя. Смятам, че именно тогава, когато човек работи с ръцете си може да остави и част от сърцето в творението си. 
Обичам да предизвиквам себе си и да търся различни и креативни идеи, които да реализирам.
Стринг арт паната ми са чудесна идея е за декорация на детска стая, хол, подарък за разпни поводи (рожден ден, новородено, кръщене, имен ден). Могат да бъдат изработени и по идея на клиента, както и да бъдат персонализирани или избрани от наличните. Паната се изработват върху дървена основа, като размерите могат да разнообразни (25*25, 30*40, 18*24).

Категория:

Поръчки:

Поръчките ще се доставят с куриер до адреса на получателя или офис, като винаги клиента може да видите продукта, преди да плати.

Творби

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте новите творби директно във Вашия мейл.

Нека музата бъде с Вас!

креативни-домът-на-българските-творци-лого