Творец

Ангелина Тодорова

Ангелина Тодорова

Основни контакти:

За мен:

Казвам се Ангелина Тодорова. Моето развлечение са ръчно изплетени на една кука артикули като : Персонажи от анимационни филми, животинки, кукли, ключодържатели, украшения и други . Продуктите могат да се разглеждат не само като играчки за деца, но и като идея за подарък за всяка възраст . Материалите, които се използват са акрилна, вълнена, памучна или смесена прежда, полипропиленова вата за пълнежа (за кукли и възглавници), добавки като копчета, панделки, пластмасови очи (обезопасени), структура от тел (там където е необходима). Играчките могат да се перат, повечето даже в пералнята, като всяка друга плюшена играчка.
Моите “създания” изискват много търпение, защото изработването им е бавен и дълъг процес. Още повече, че вече не използвам готови схеми, всичко се оформя в движение. Ръководя се по снимки или рисунки. Привличат ме много анимационните герои, а те са истинско предизвикателство. Увличат ме малките детайли и аксесоари на изработваната фигура, нещо, което изисква обаче и добро зрение, но има решение – играчката да е голяма. Да плета на една кука се научих сама, някъде в далечната ми младост, но “света” на плетените играчки го открих случайно преди 5-6 години ( в момента съм на 58 г)

Категория:

Поръчки:

Клиентите могат за заявят желания артикул в лично съобщение . В рамките на два работни дни ще им бъде изпратен пакет с наложен платеж ( обикновено с куриер СПИДИ) като разходите за пратката са за тяхна сметка , определени в момента на изпращането. Доставката, по параметрите на куриера, са 1-3 работни дни , но всъщност са 24 часа в повечето случаи.

Творби

Абонирайте се за нашият бюлетин и получавайте новите творби директно във Вашия мейл.

Нека музата бъде с Вас!

креативни-домът-на-българските-творци-лого