Творец

Адриана Германова

Адриана Германова

Основни контакти:

За мен:

Здравейте, казвам се Адриана и изработвам бижута от полимерна глина. Във всяко едно бижу съм вложила креативност, труд и много любов. Искрено вярвам в това, че бижутата са онова мъничко нещо, което може да ви накара да се почувствате и уникални!

Категория:

Ръчно изработени бижута ( полимерна глина )

Поръчки:

Изпращам с наложен платеж с Еконт и Спиди

Творби

Обеци “Френски макарони”

Най-най любим мой дизайн!”Френски макарони”, заради цветовете. Любими, защото са различни, необикновени и уникални! Другото име, което съм им дала е “малки райски парченца” 🙂
Изработени са от полимерна глина и смола за повече блясък. На щифт от стомана, не предизвикват алергии.

Вижте продукта »
обеци-плодчета

Обеци Плодчета

Весели, шарени, забавни! Плодчетата са изработени от полимерна глина, покрити са със смола за допълнителен блясък и здравина. На щифт от стомана, непредизвикващи алергии. Уникати, само по една бройка от вид!

Вижте продукта »
тайната-градина

“Polka dots”

Кой не обича точки? Постарала съм се с цветовете, така че да има за всеки вкус. Ръчко изработени от полимерна глина и копринени пискюли. Елегантни, весели и най-вече уникати! Само по една бройка.

Вижте продукта »
обеци-Лавандула-ежно-бяло

Обеци Лавандула Нежно бяло

Обеци Лавандула нежно бяло

Елегантни и впечатляващи, изработени от полимерна глина с ефект кожа, на щифт от стомана. Леки и удобни, не предизвикват алергии. Само по една бройка от вид. Уникати.

Вижте продукта »
обеци-лавандула

Обеци Лавандула

Обеци Лавандула ( в класическо черно )
Ръчно изработени обеци от полимерна глина с ефект кожа, на щифт от стомана. Леки и удобни , не предизвикват алергии. Изключително атрактивни и привличащи внимание. Само по една бройка от вид. Уникати!

Вижте продукта »

Обеци “Имало едно време …”

“Имало едно време …”
Обеци изработени от полимерна глина, запечатани със смола за допълнителен блясък и здравина. Ръчно рисувани на щифт от стомана. Леки и удобни, не предизвикват алергии! Две различни обеци, Червената шапчица и вълкът. Забавни и уникални. Само една бройка

Вижте продукта »

Нека музата бъде с Вас!

Креативни - Домът-на-българските-творци